Onderwijs

Wij zijn gespecialiseerd in het geven en aanbieden van inhoudelijke presentaties en scholingen op het gebied van de (bio)medische wetenschappen en geneeskunde, de zorg en de openbare farmacie. 

“Een leven lang leren”. Dit is iets waar wij bij Panartis consultancy én Panartis education echt in geloven. Dit heeft ons gedreven tot het punt waarop wij nu staan. Een bedrijf dat klaar staat om met en voor u presentaties te ontwikkelen, bij- en nascholing te verzorgen en zo te werken aan de volgende stap in uw veld. Met een nieuw concept willen wij ons steentje bijdragen aan een voortdurende ontwikkeling van uzelf, uw bedrijf en/of uw medewerkers.
 

 

Leren op het moment dat het u uitkomt
||Panartis education||
Binnen deze bedrijfstak zijn wij actief in de ontwikkeling van inhoudelijke bij- en nascholingen binnen het farmaceutische, medische, biomedische én paramedische veld.

In onze moderne tijd, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, vinden wij het belangrijk om continu te blijven werken aan het vergaren en doorontwikkelen van kennis en vaardigheden. In de (bio)medische en farmaceutische wetenschappelijk is het cruciaal om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en uzelf te wapenen met de nieuwste inzichten om direct op de werkvloer in te kunnen zetten. Om dit proces te faciliteren hebben wij een sterke nadruk gelegd op een actueel aanbod van online onderwijsmodules waarmee u uzelf en uw collega’s kunt voorbereiden op de farmacie, geneeskunde en/of paramedische vraagstukken van morgen. Deze onderwijsmodules stellen wij binnenkort ook beschikbaar op ons eigen platform.

Panartis onderwijsplatform

Dit is een state-of-the-art elektronische leeromgeving (ELO, ook wel Learning Management System (LMS)), ontwikkeld door Panartis. Hier vindt u binnenkort een scala aan online nascholingsmodules, evenals een breed aanbod van andere onderwijs-, bij- en nascholingsmodules, cursussen en informatieve e-learnings. Binnen de modules op dit platform wordt gefocust op een leeraanbod die aansluit bij de praktijk, zodat u het maximale leerrendement kunt behalen. Hiertoe hebben wij een modern en nieuw onderwijsconcept ontwikkeld dat wij binnenkort graag verder toelichten.

Tip: Kijk binnenkort ook eens op het onderwijsplatform dat ontwikkeld werd door Panartis! Hier kunt u ontdekken hoe u uzelf en/of uw collega's kunt bij-/nascholen vanuit het comfort van uw eigen werkplek of huis.